PRODUCTEN

BSI ontwerpt en ontwikkelt haar producten in eigen beheer in eigen huis. En dat merk je. BSI heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor de logistieke markt. Hierdoor zijn wij volledig in staat onze software als een maatpak te maken zodat het naadloos aansluit bij uw bedrijfssituatie. Doordat wij al onze software in eigen beheer geproduceerd hebben, kunnen wij u garanderen dat u voorzien bent van complete logistieke kennis in combinatie met de laatste ontwikkeltools. Hierdoor zijn wij in staat om zeer flexibel in te springen op uw benodigdheden. En staan wij voor een 100% garantie van ons product.

WMOS

BSI biedt met het geheel vernieuwde Warehouse Management Operations System WMOS een oplossing voor het automatiseren, stroomlijnen en controleren van al uw processen in het magazijn.
Van het ontvangst- tot het verzendperron volgt BSI elke voorraadbeweging in, buiten en binnen in het magazijn. Daarbij worden de aansturing van weegschalen, paternosters, liften en dergelijke ook meegenomen.
Met WMOS heeft u het middel in handen om uw magazijn tot in alle puntjes vakkundig geautomatiseerd te hebben.

Mobirise

MAATWERK

BSI verzorgt met grote regelmaat maatwerk projecten voor bedrijven. Hierbij wordt het project volledig begeleid van het moment van besprekingen van de mogelijkheden tot en met het moment dat het volledig uitgerold is binnen uw organisatie.

Ben u ook nieuwsgierig wat BSI voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan.
Mobirise

PATERNOSTER

BSI is de meest deskundige op het gebied van aansturing van Paternosters van Nederland.

Onze jarenlange ervaring op dit gebied zorgt ervoor dat we vanuit diverse logistieke gebieden benaderd worden om assistentie te verlenen.

Of het nu gaat om puur de aansturing van een paternoster of een complete integratie met uw ERP systeem, wij kunnen alle processen voor u verzorgen.

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Mobirise

HUISWERK PLANNER

Middelbare scholen gaan met hun tijd mee door het werken met Magister. Huiswerk wordt online geregistreerd, maar geven geen handvaten om je huiswerk ook te plannen.

Hier heeft BSI veel tijd in geinvesteerd om scholieren overzicht te geven. Middelen om hun huiswerk te plannen, waardoor ze dagelijks weten wat er moet gebeuren. Deadlines zijn geen verrassingen meer.
Huiswerkplanner kan ook ingezet worden bij huiswerkinstituten.

Mobirise

KOERSPLANNER

In samenwerking met DOK12 heeft BSI een pakket ontwikkeld voor de basisscholenmarkt.

Het passend onderwijs vraagt steeds meer van leerkrachten om in te springen op de individuele behoeftes van een leerling. En dat met de volle klassen kan dat een hele uitdaging zijn. Maar niet met koersplanner.

Ieder kind kan op deze wijze zijn eigen leerlijn volgen zonder dat het plantechnische een drama wordt. Geïnteresseerd?
Neem gerust contact op.

Algemene voorwaarden | ┬ę 2018 by BSI Industrial Software | Privacy verklaring