PARTNERS

BSI is een software ontwikkel bedrijf....

verkopen doen onze gecertificeerde partners. Software ontwikkelen is een vak apart, produkten verkopen ook. Omdat wij goed willen zijn in wat we doen en dat vooral willen blijven hebben wij onze produkten altijd via partners verkocht. En dat zullen we ook blijven doen. Hierbij zorgen we vanzelfsprekend altijd dat zij op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen, zodat u het produkt krijgt wat volledig bij uw bedrijf aansluit.

Mobirise

SSI SCHÄFER

In Schäfer hebben we een partner gevonden die leverancier is van totaaloplossingen in de logistieke markt. Uw magazijninrichting is bij SSI Schäfer in professionele handen. Met onze samenwerking hebben we het softwarepakket WMOS wat het complete spectrum aan logistieke processen aanstuurt, controleert en optimaliseert. Van handmatige tot volledig geautomatiseerde magazijnsystemen.

www.ssi-schaefer.nl

Mobirise

Logident


Logident is een partner die gespecialiseerd is in het optimaliseren en integreren van werkvloerprocesssen en in om magazijnen in de bestaande processen. Daarvoor gebruiken zij apparatuur als barcode scanners en RFID van kwaliteitsmerken voor automatische identificatie en data collectie (AIDC) en (maatwerk)programmatuur voor samenwerking met uw ERP-oplossing.

www.logident.nl

Mobirise

DOK 12

In DOK12 heeft BSI een partner gevonden die mede adviseert en ondersteunt bij de ontwikkeling van ons nieuwe produkt Koersplanner. Het produkt voor het maken van persoonlijke op maat gemaakte weektaken voor kinderen in 1 klas.

www.dok12.com

Mobirise

ArchiveX Solutions B.V.

Archivex Solutions is een dynamische dienstverlener met grondige kennis van archiverings-, opberg- en beheersystemen voor overheidsinstellingen, de industriele sector, bank- en verzekeringsmaatschappijen, medische instellingen en alle andere kantooromgevingen. Met Archivex hebben wij een mooie partner voor de levering van Archief Beheer.

www.archivex.nl

Algemene voorwaarden | © 2018 by BSI Industrial Software | Privacy verklaring