Warehouse Management
Operations Software

WMOS is de oplossing voor het automatiseren, stroomlijnen en controleren van al uw processen in uw magazijn. Een snel en betrouwbaar systeem leveren veel bedrijven. Maar deze bedrijven vergeten nogal eens dat het altijd nog de mens is die de uiteindelijke bediening van - en controle op - het systeem moet uitvoeren. 

Hier ligt de kracht van de producten van BSI. Met de gebruiker als uitgangspunt, ontwikkelt BSI ingenieuze software die zich onderscheiden in een groot gebruikersgemak. Onze heldere oplossingen leveren uiteindelijk een zeer effectieve en duidelijke koppeling op tussen mens, machines en software.

Door deze brug te slaan tussen de drie partijen, weet BSI uw logistieke systeem om te zetten tot een snel, efficiënt, gebruikersvriendelijk en betrouwbaar geheel. 

WMOS

BSI biedt met het geheel vernieuwde Warehouse Management Operations System WMOS  een oplossing voor het automatiseren, stroomlijnen en controleren van al uw processen in het magazijn.

Van  het ontvangst- tot het verzendperron volgt BSI elke voorraadbeweging in, buiten en binnen in het magazijn. Daarbij worden de aansturing van weegschalen, paternosters, liften en dergelijke ook meegenomen.

Met WMOS heeft u het middel in handen om uw magazijn tot in alle puntjes vakkundig geautomatiseerd te hebben.

MFC

Uniek van WMOS is het feit dat de MFC (Machine Flow Control) laag ook geïntegreerd is. Aansturing van apparaten als rollerbanen, pick to light systemen, plateauliften, paternosters en rf-picking horen hierdoor onder andere tot de mogelijkheden.Modulair

Middels ons modulair systeem kunt u WMOS volledig op de behoefte binnen uw bedrijfsvoering afstemmen. En wanneer uw bedrijf groeit kan WMOS naadloos met uw meegroeien. Bovendien kent het WMOS een bijzonder korte implementatietijd waardoor de kosten laag blijven en uw systeem razendsnel operationeel is. Op deze manier haalt u het maximale rendement uit uw logistieke proces.


                          

Hieronder ziet u een vereenvoudigde weergave van het WMOS systeem. Vanzelfsprekend is het veel uitgebreider dan dit. Maar dat laten we graag zien in een presentatie bij u ter plekke.​

Warehouse Management Operations System

                  Management In Control                

Inslag

> Ontvangst
> Controle
> Inruimen


> Performance meting    

Opslag

> Artikel Beheer
> Locatie Beheer
> Replenishment
> Cycle Count

> Performance meting    

Uitslag

> Batch Pick
> Pallet Pick
> Box Pick


> Performance meting    

     MFC       

> Plateau Lift
> Conveyer
> Pick/Put to Light
> Handterminal
> Measure Device              

Enkele maanden geleden hebben wij WMOS Management In Control gelanceerd. Een groot succes onder ons bestaand klantenbestand. Met deze tool hebben de managers in 1 oogopslag overzicht over wat er op dat moment zich afspeelt in het magazijn. Inmiddels onmisbaar volgens velen. Hieronder treft u enkele schermafdrukken van In Control.

Algemene voorwaarden | © 2018 by BSI Industrial Software | Privacy verklaring