Onze werkwijzeBent u ook geïnteresseerd om volledige controle over uw magazijn te krijgen met een WMS dat volledig aansluit bij uw bedrijfsproces dan gaan we graag in gesprek.
Wij hebben ruime ervaring met het automatiseren van de meest uiteenlopende bedrijven met ons VOX. Wij gaan dat ook graag de uitdaging aan om te bekijken hoe we samen tot een succesvol eindresultaat kunnen komen.
Graag leggen wij uit hoe wij te werk gaan, welke stappen wij nemen om u in staat te stellen de controle terug te krijgen. Dan weet u wat u kunt verwachten.

Duidelijkheid, daar houden wij van.

Een investering in logistiek succes!


grip en controle over uw magazijn, beheren met zelf vertrouwen, groei vanuit rust en ruimte

Vrijblijvend Kennismaken

We beginnen altijd met een eerste bezoek. Dat kan op locatie, maar met de huidige corona maatregelen kunnen wij dat ook prima online of telefonisch doen.

Tijdens dit gesprek brengen wij uw processen, uw bedrijfsbelang en uw toekomst in beeld. Daar volgen de wensen, eisen en vooral uw manier van werken uit. Rekening houdend met uw medewerkers, zij zijn tenslotte de eindgebruikers.

Wanneer we dit helder hebben, kunnen we de mogelijkheden gaan onderzoeken om uw bedrijfsproces te optimaliseren.

Op basis hiervan kunnen wij een eerste plan en offerte aan u overhandigen. Gaat u akkoord dan starten wij de grondige (software) analyse.

Grondige (software) Analyse

Tijdens de grondige analyse duiken wij met een zeer kritische en open blik in uw bedrijfsprocessen.

Door gesprekken met uw medewerkers analyseren wij de processen, kijken wij wat er goed gaat en welke punten mogelijkheden tot verbetering hebben.

Wanneer dit helder is gaan we onderzoeken hoe wij deze verbeter mogelijkheden optimaliseren met onze software WMS VOX of een stukje maatwerk.

Hierna brengen wij een plan van aanpak uit met een gedegen onafhankelijk advies wat voor u de beste oplossing is voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Offerte

Dit plan van aanpak bevat een blueprint inclusief verantwoordelijkheden, afspraken en planning voor het optimalisatie proces. En uiteraard een offerte. Hierbij zijn wij reëel en eerlijk.

Hierna horen wij graag uw ideeën, gedachtes en hopelijk een go om ons u te laten helpen uw logistieke processen te optimaliseren.

Voor ons het sein om de software optimalisatie op te starten.

Software optimalisatie

In deze fase gaan wij aan de slag met het automatiseren van uw optimalisatie proces.

Dit automatiseringsproces doen wij cyclisch. Dat wil zeggen dat wij stap voor stap het einddoel bereiken. Een proces van realiseren, testen, in productie nemen. En wanneer het in productie is, het proces monitoren of de oplossing het gewenste effect heeft. En zonodig bijsturen.

Bij elke volgende stap de ervaringen en inzichten meenemen in de volgende stappen. Deze wijze van hoogwaardige en effectieve implementatie van de gewenste functionaliteiten zorgt voor een beheersbare manier om het proces uit te bouwen.

Oplevering en Opleiden

Hier beginnen we eerst met het evalueren van het gehele traject. Waar nodig gaan we dingen bijsturen zodat het eindresultaat optimaal is.

Hierna volgt het opleiden van de key gebruikers van het software systeem, ook al hebben wij hun gedurende het gehele proces al meegenomen.

Ook wordt het Dashboard WMS hier volledig opgeleverd zodat de juiste informatie over uw bedrijf voor handen zijn.

Nazorg en Support

Na de eindoplevering staan wij vanzelfsprekend nog altijd voor uw klaar.

Bij onze support kunt u terecht bij vragen, probleempjes of om te sparren. Ook kunnen wij inloggen op uw systeem om mee te kijken en te assisteren.

Standaard is dit tijdens kantooruren, maar met de mogelijkheid om deze tijden aan te passen aan uw werktijden. Geen probleem.

Gaan wij samen de uitdaging aan?

Wij hebben ruime ervaring met het automatiseren van de meest uiteenlopende bedrijven met ons WMS VOX of met maatwerk voor de logistieke markt. Wij gaan dan ook graag de uitdaging aan om te bekijken hoe wij met u samen tot een succesvol eindresultaat kunnen komen. Hierbij zijn wij direct, open en kritisch voor het beste eindresultaat.

Samen kunnen we er dan voor zorgen dat uw magazijn kostenbesparend, efficient, soepel en met de juiste controle en sturing in bedrijf gaat.

Neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij gaan dan graag op onderzoek uit hoe onze experts u kunnen helpen in het oplossen van uw logistieke uitdaging op zo een manier dat het ook echt aansluit bij uw bedrijf.

Beste Volgende Actie: BSI

Edward Baarda

Oprichter van BSI en ontwikkelaar van het VOX

Laten we met elkaar praten

+31 33 23 40 322

[email protected]

BSI - Edward Baarda