Een investering in logistiek succes!


grip en controle over uw magazijn, beheren met zelf vertrouwen, groei vanuit rust en ruimte

Software Oplossing Maatwerk

BSI heeft meer dan 30 jaar ervaring om uw vraagstuk om te toveren tot een stuk software die aansluit bij uw wensen.

Voor iedere situatie kunnen wij een volledige oplossing ontwikkelen en implementeren.

Mobiele Applicaties

In het magazijn zijn mobiele devices niet meer weg te denken: handheld scanners, rf printers, tablets, smartphones.

Met dezelfde gebruikersvriendelijkheid als onze standaard modules uit ons WMS VOX laten wij op maat gemaakte mobiele applicaties aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Integratie Softwarepakketten

Werkt u met een ERP of administratief pakket waar wij geen standaard koppeling voor hebben dan is dat geen enkel probleem.

Onze experts hebben alle kennis en knowhow in huis om ook met deze pakketten koppelingen te maken waardoor de communicatie en de uiteindelijke uitwisseling van benodigde gegevens probleemloos verloopt.

Slimme koppelingen van data waardoor u sneller, effici├źnter en probleemloze kunt werken.

Dashboard | Power BI

Beslissingen nemen op basis van gegevens wordt steeds belangrijker. Ons standaardpakket is rijkelijk voorzien van een dashboard waar uw zeer bruikbare informatie uit kunt halen.

Maar soms wil u meer, of juist andere gegevens getoond hebben. Geen probleem. Wij maken uw dashboard op maat, naar uw wensen en eisen.

Ook zijn wij zeer ervaren in Power BI om uw gegevens om te zetten naar rijke performance indicatoren zodat u proactief om kunt gaan met uw gegevens om zo uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wat voor maatwerk softwareoplossing kan BSI leveren?

Eigenlijk is niets te gek en hebben we op alle vlakken kennis en ervaring in huis. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos ervan uit kunt gaan dat onze maatwerk oplossingen voldoen aan uw vraag en het uw logistieke vraagstuk versoepelt en stroomlijnt.

Uiteraard optimaliseren wij de applicaties zodanig dat ze niet alleen heel effectief maar vooral ook gebruikersvriendelijk zijn en blijven.

Voordelen wanneer u er voor kiest maatwerk software te laten maken

Wms maatwerk logistiek bsi software

Uw werkproces vereenvoudigen

100% afgestemd op uw bedrijfssituatie

Gemakkelijk aan te passen bij groei van uw organisatie

Uiteindelijk geld en tijdbesparend

Functionaliteit en uiterlijk zoals u dat wenst

Op zoek naar logistiek maatwerk?

Om ervoor te zorgen dat wij uw wensen en eisen volledig vertalen in software wat aansluit op uw organisatie gebruiken wij dezelfde werkwijze als wanneer wij een nieuw project aan gaan. Deze werkwijze kunt u hier vinden.

Als u met ons magazijnbeheer software WMS VOX werkt of gaat werken zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat uw maatwerk hier naadloos op aansluit.

Heeft u een logistieke uitdaging dat een andere aanpak of maatwerk softwareoplossing vergt? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Dan zorgen wij voor een oplossing die werkt.

Beste Volgende Actie: BSI

Edward Baarda

Oprichter van BSI en ontwikkelaar van het VOX

Laten we met elkaar praten

+31 33 23 40 322

[email protected]

BSI - Edward Baarda