WMS VOX Integratiekubus

WMS VOX zorgt voor optimale verbindingen tussen diverse schakels in uw bedrijf. BSI heeft standaard verschillende koppelingen met ERP of financiële pakketten. Daarnaast kan WMS VOX naadloos logistieke apparatuur in uw magazijn aansturen. Op deze wijze zijn alle facetten binnen uw bedrijf geïntegreerd.

Mocht u met een ander pakket werken, kunnen wij met maatwerk probleemloos een koppeling maken in samenspraak met uw leverancier.

Transsmart Koppeling


Een koppeling vanuit het WMS VOX met Transsmart, zorgt voor een feilloze verzending van uw goederen. Zendingen die verzameld zijn worden automatisch geboekt bij de best passende vervoerder naar keuze, Transsmart selecteert op basis van criteria de beste optie.

ERP Koppeling


De meeste ERP pakketten beschikken over een koppeling. Met het WMS VOX is het mogelijk om met elk ERP systeem te koppelen dat beschikt over een mogelijkheid daarvoor. Of het nu een API koppeling is of via CSV of XML. Elke soort koppeling is in het WMS VOX te realiseren.

EDI Koppeling / Transus


Via een Electronic Data Interchange (EDI) is het mogelijk om financiële, logistieke of commerciële gegevens uit te wisselen. Door deze gegevensstroom te automatiseren is handmatige administratieve verwerking niet meer nodig. Op deze manier kunnen handelspartners en klanten op een snelle en efficiënte manier zaken met elkaar doen.

Private Cloud


Bedrijven stappen steeds vaker over op een private cloud. Dit is een omgeving buiten je eigen bedrijfsnetwerk die alleen beschikbaar is voor de organisatie. De software en database van het WMS VOX kan daar prima onderdeel van uit maken. Geen private cloud beschikbaar? Het WMS VOX draait ook gewoon op het eigen bedrijfsnetwerk op een (VM) server.

Plateau Liften


Door het inzetten van een plateau lift in het magazijn, is er een enorme ruimte besparing en efficiënt orderverzamelen te behalen. Het WMS VOX neemt deze liften probleemloos op als opslag gebied. Door het aansturen voor inslag of uitslag van goederen, heeft het WMS VOX de volledige controle over de voorraad en locatiebeheer van een plateaulift. Bekende leveranciers zoals SSI Schäfer en Kardex behoren tot de mogelijkheden om te integreren.

Pick-to-Light


Bij slim orderverzamelen kan een Pick-to-Light systeem een toegevoegde waarde hebben. Het systeem geeft de picklocatie aan, maar kan ook de orderbak aangeven wat en hoeveel er in moet komen. In comibinatie met andere apparaten zoals rollerbaan en plateaulift is het uitermate geschikt. Het WMS VOX automatiseert de Pick-to-Light vanuit het inslag en/of uitslag proces. Hierdoor wordt de foutkans bij verzamelen sterkt gereduceerd.

Rollerbanen


Rollerbanen voor de transport van inslag- en/of uitslagbakken geeft een verhoogde efficiëntie en snelheid aan het verwerkingsproces. Het WMS VOX weet welke bakken op de baan staan en wat er mee moet gebeuren. Zo komt elke bak bij de juiste magazijn zone's terecht. Via onze integratie kubus is het WMS VOX in staat om de rollerbaan onderdeel te maken van het inslag- en uitslagproces in het magazijn.

Weegschalen


Industriële weegschalen zijn onmisbaar in het verwerken van goederen. Zowel bij binnenkomst van (nieuwe) producten als bij controle en verzenden van de goederen. Het WMS VOX biedt een rechtstreekse integratie met diverse weegschalen aan. Door ze te koppelen aan het netwerk of een PC kan het WMS VOX de gegevens uitlezen en verwerken voor de juiste doeleinden.

RF Picking


RF Picking is in de meeste magazijnen onontbeerlijk. De software van WMS VOX draait dan ook feilloos op elke wireless handheld die beschikt over een browser. Het scannen van barcodes, waarover de devices kunnen beschikken, wordt naadloos uitgevoerd in combinatie met de WMS VOX software. Alle magazijnprocessen kunnen via het WiFi netwerk en de wireless handheld feilloos uitgevoerd worden.

Paternoster | Verticale Caroussel


Een (vertikale) paternosterkast heeft voor klein materiaal een groot voordeel. Er kunnen heel veel soorten artikelen op een kleine aantal vierkante meters opgeslagen worden. Het WMS VOX integreert een paternoster zonder problemen als magazijn gebied in het systeem. Zo kan de paternoster uitstekend ingezet worden voor alle inslag- en uitslagprocessen. Waarbij niet alleen ruimte besparing, maar ook het efficiënt verwerken van de goederen veel voordelen heeft.

Support


Wij staan altijd voor u klaar. Met of zonder support contract staan wij u graag te woord. Een soepel draaiend magazijn en tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkste visite kaartje. Daar hoort ook vakkundige en snelle support bij zodat u weer snel verder kunt, mocht er iets voorvallen.

Dashboard WMS


Informatie is de belangrijkste bron hoe het met uw magazijn verloopt. Door het inzetten van de integratie kubus wordt er een brug geslagen tussen operationele handelingen op de vloer naar gegevens op scherm van de logistiek manager. Van daaruit kan er op ieder vlak in het magazijn aangestuurd worden wie waar nodig is. Met het Dashboard WMS zijn alle gegevens inzichtelijk voor de manager.

Maatwerk


Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke werkwijze. Niet altijd sluiten bestaande programma processen aan op de bedrijfsvoering. Met de modulaire maatwerk integratie van het WMS VOX, zijn wij in staat om snel en tegen een aantrekkelijke prijs maatwerk modules te maken. Zodat uw bedrijfsproces volledig aansluit bij het WMS VOX.

Uw logistieke proces onze uitdaging? 

BSI zorgt met WMS VOX dat uw logistieke behoeftes omgezet worden naar geavanceerde oplossingen die meerwaarde voor uw bedrijf creëeren.

Wij doen graag een grondige analyse van uw processen om daarna een passend advies te geven. Neem contact met ons op zodat we samen uw logistieke processen kunnen optimaliseren en innoveren.

Wij gaan graag de uitdaging aan. U ook?

Beste Volgende Actie: BSI

Edward Baarda

Oprichter van BSI en ontwikkelaar van het VOX

Laten we met elkaar praten

+31 33 23 40 322

[email protected]

BSI - Edward Baarda