WMS VOX: de ultieme intelligente WMS

WMS VOX is een intelligent warehouse management software systeem dat meerwaarde voor uw bedrijf creëert door het optimaliseren en innoveren van uw logistieke operatie. Magazijnsoftware dat, door de modulaire opbouw, uw organisatie past als een maatpak en uitblinkt in betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid, schaalbaarheid en efficiency. En er vooral voor zorgt dat al uw logistieke behoeftes worden gerealiseerd.

WMS VOX heeft met zijn fundament van 4 pijlers en de integratie kubus de oplossing voor al uw logistieke uitdagingen.

Een investering in logistiek succes!


grip en controle over uw magazijn, beheren met zelf vertrouwen, groei vanuit rust en ruimte

Beheer


Beheer geeft de controle over instellingen van het WMS VOX. Met de juiste inrichting kunnen groepen en gebruikers gekoppeld worden aan werkzaamheden die zij verrichten. Hierdoor een transparantere en controleerbaarder magazijn proces op elk niveau van de werkzaamheden.

Inslag


Inslag van goederen worden nauwkeuriger en efficiënter afgehandeld. De binnenkomst wordt geregistreerd, gecontroleerd en direct gekoppeld aan de financiële administratie. Minder werk in de overhead, betere registratie van de goederen en volledige traceerbaarheid. Registratie van serienummers, batchnummers, lotnummers en THT bij ontvangst.

Opslag


Opslag van goederen zorgt voor de perfecte balans tussen ruimte, ideale voorraad en kosten. Automatische locatietoekenning, voorraadverplaatsing bij behoefte vanuit orders en tekorten op Pick locaties.

Uitslag


Uitslag van goederen reduceert fouten tot bijna 0%. Automatisch de meeste efficiënte verzamel- en controlemethode van goederen bij order picken. Door gebruik te maken van volume- en gewichtsberekening, nog betere verzamel technieken die toegepast kunnen worden.

Uw logistieke proces onze uitdaging? 

BSI zorgt met WMS VOX dat uw logistieke behoeftes omgezet worden naar geavanceerde oplossingen die meerwaarde voor uw bedrijf creëeren.

Wij doen graag een grondige analyse van uw processen om daarna een passend advies te geven. Neem contact met ons op zodat we samen uw logistieke processen kunnen optimaliseren en innoveren.

Wij gaan graag de uitdaging aan. U ook?

Beste Volgende Actie: BSI

Edward Baarda

Oprichter van BSI en ontwikkelaar van het VOX

Laten we met elkaar praten

+31 33 23 40 322

[email protected]

BSI - Edward Baarda