BSI dé logistieke softwarespecialistWij zijn BSI. Uw WMS-leverancier. Of liever WMS-partner. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen helpen wij u het maximale uit uw logistieke proces te halen. Van inslag, opslag tot uitslag, kortom uit het gehele magazijnproces. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.
We fungeren als sparringpartner en WMS-expert voor onze klanten. Stippelen slimme strategieën uit en implementeren effectieve WMS-oplossingen. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of u nu een klein magazijn hebt of een gigantisch magazijn voorzien van rollerbanen, verticale liften en dergelijke, wij helpen graag.
Persoonlijk contact, betrokkenheid bij de processen en effectieve oplossingen bieden. Dat maakt ons vak zo mooi.

BSI Industrial Software is opgericht in 1996.

BSI en partnerschap

Bij het runnen van een magazijn hoort WMS-software. Maar dat betekent niet dat u daar ook spreekwoordelijk kaas van hebt gegeten. Wij wel. Logistieke software deskundigheid staat bij ons dan ook stevig op nummer 2 (als klant staat u immers op nummer 1). Wij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen daar direct op in. Zo zorgen wij dat u over de nieuwste technieken beschikt. Gegarandeerd.

Neemt niet weg dat u uw bedrijf en uw logistieke proces beter kent dan wie dan ook. Om resultaat te behalen gaan we dan ook graag een langdurig partnerschap aan, werken we samen. Wij luisteren naar jullie processen, sluiten ons WMS daarop aan. Wij ondersteunen u met onze logistieke kennis, data en software tools die u nodig hebt om uw logistieke proces te optimaliseren en innoveren. Logistieke software kennis die u nodig hebt om uw bedrijf op de logistieke succes kaart te zetten.

Een samenwerking dat niet stopt na de implementatie. Maar door een partnerschap aan te gaan een blijvend proces is. Waardoor uw logistieke proces een succes blijft. Dat tovert een glimlach op ons gezicht.

BSI: ons team met specialiteiten

BSI Industrial Software bestaat uit een team van logistiek software-experts met ieder hun eigen specialiteit. De één is een kei in logistiek, de ander is een software/data-nerd. En weer een ander heeft een scherp oog voor de bescherming van uw gegevens binnen een WMS.

Wat we doen, doen we goed. Elk BSI-teamlid op zijn/haar eigen manier maar vooral met hetzelfde doel. Gezamenlijk uw bedrijfsprocessen optimaliseren en u de controle geven op alle logistieke processen binnen het magazijn. Door de vele succesvolle implementaties en tevreden klanten hebben we méér dan bewezen dat onze aanpak efficiënt en doeltreffend is. En daar zijn we maar wat trots op.


BSI - Edward
Edward

Edward is de oprichter en mede-eigenaar van BSI Industrial Software. Een groot liefhebber van het ontwikkelen van software en de logistiek. Het persoonlijke contact met de klanten, het vinden van de juiste oplossingen en goed ingeregelde magazijnen zijn de dingen waar hij voor gaat.

In zijn vrije tijd stapt hij graag op de mountainbike voor een tocht in het bos. Ook is hij regelmatig achter de BBQ te vinden.

BSI - Donja
Donja

Donja is al ruim 25 jaar werkzaam in de ICT en 20 jaar mede eigenaar van BSI. Binnen BSI zet zij zich in voor alle marketing communicatie activiteiten en alle logistieke dingen die er binnen het bedrijf te vinden zijn.

In haar vrije tijd vindt ze het fijn om creatief bezig te zijn. In de keuken, de tuin of aan tafel met klei, groen, marsepein en papier.

BSI - Marc
Marc

Marc is al bijna 5 jaar op de achtergrond betrokken bij BSI. Als logistiek en ontwikkel sparring partner is hij een mooi klankbord voor het bedrijf.

In zijn vrije tijd is Marc te vinden in de natuur en ook heeft hij een grote voorliefde voor alles wat voor zijn camera verschijnt.

BSI - Kyran
Kyran

Kyran is ruim 3 jaar werkzaam bij BSI. Zijn kennis en voorliefde voor alles wat met computers, netwerken en security te maken heeft kan hij in BSI inbrengen. Voor zowel BSI als de klanten zorgt hij ervoor dat alle software veilig is.

In zijn vrije tijd is hij veel op internet te vinden om games te spelen. De mountainbike weet ook hij te vinden.

BSI - Olvar
Olvar

Olvar is ruim 1,5 jaar werkzaam voor BSI en ontwikkelt mee aan WMS VOX en de BSI website. Ook heeft hij de eerste stappen gezet om support aan klanten te verlenen.

Olvar heeft een grote voorliefde voor Canada en is daar meerdere keren per jaar te vinden (hij hoopt dat Corona snel vertrokken is zodat hij weer naar Canada kan!). In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om nieuwe dingen uit te zoeken qua programmeren en website onderhoud voor bedrijven te verzorgen. Ook hij is regelmatig op de mountainbike te vinden.